Besøk fra Norge!

Hei alle sammen! Nå har Ena og Anne Marit tatt over bloggen for en kveld, såååå; hold dere fast! Vi pakket sekken og reiste fra kalde Norge til vakre Thailand for å besøke våre aller beste venninner.

Fredag løp vi fra ferja som hadde tatt oss fra Phuket til Phi Phi Islands så fort vi så jentene som møtte oss på brygga med plakat og etterlengtede klemmer. Et ubeskrivelig øyeblikk! Den neste dagen gikk til sladder og skravling på Long beach, og vi måtte klype oss selv i armen for å være sikre på at det faktisk var sant at vi satt der i sanden med jentene.

Dag tre er vi alle enige om er selve definisjonen på perfekt. Vi leide privat speedboat og cruiset rundt hele øya, og fikk med oss alt som var av severdigheter og fine strender. Vi ankom hver strand med stil, med båten full av dundrende bass og seks glade jenter. Med bading på Maya beach (hvor vi dessverre ikke så Leonardo DiCaprio...), snorkling i klart vann og gangnam style blant apene på Monkey beach, var dagen fullkommen. Den ble ikke noe verre av hopping fra båten og tidenes spilleliste på mobilen til vår privatsjåfør. En opplevelse som definitivt havner på våre topp tre lister!

Vi fikk også med oss deilig fotmassasje, beach parties og god thaimat. Phi phi ga oss virkelig en fantastisk start på oppholdet her med jentene.

Mandag gikk turen videre til Phuket. Etter en time på ferje og en halvtime i taxi, var vi klare for å finne et sted vi kunne slenge fra oss de tunge sekkene. Vi gikk i solsteika og satset på å finne en "shabby" bungalow, da vi fikk øye på Kata PALACE Hotel. Alle tenkte at her var det ingen vits å gå inn, for dette var både for dyrt og fint for noen fattige backpackere. Før vi gikk videre ble vi ropt på, og tilbudt dobbeltrom for 120 kr natta! Rommene har overgått alle forventninger, og vi koser oss med egen etasje og digg frokost.

Samme kveld tok en sliten gjeng turen til Phukets "must see show" FantaSea, hvor vi møtte en helt egen verden av flotte bygninger av gull og thailandske prinsesser. Showet var dessverre ikke så fantastisk som alle plakatene rundt om antydet, men heldigvis var det en buffet inkludert i billetten. Og DEN var mer enn fantastisk! Da vi forvillet oss inn på en av verdens største buffeer, var vi alle fornøyde.

I dag har vi vært kulturelle og tatt tuk tuk opp til the big Buddha her i Phuket. På turen fikk vi også med oss Chalongtempelet hvor vi ganske fort ble kastet ut fordi vi viste for mange skuldre...

Kvelden har gått med til god mat, kos og planlegging av de neste dagene. Vi vet vi kommer til å savne jentene utrolig mye da vi må reise hjem igjen, men heldigvis sees vi igjen på Gardermoen 56 dager etter denne avskjeden. På fredag reiser jentene videre til Fillippinene, mens vi tar turen til Krabi og Bangkok i noen dager.

Vi er veldig glad i dere!
Puss puss fra Ena og Anne Marit :-)

2 kommentarer

Amanda Engh

20.03.2013 kl.07:55

Fin blogg, heldig som ligger øverst! :)

Evy Hansen

25.03.2013 kl.18:04

Hei.

Fantastiske flotte bildet dere har tatt. Har selv vært på backpackers og vet det blir et minne for resten av LIVET. Dette gjorde dere rett i opplev verden. Lykke til.

Skriv en ny kommentar

reisefeber2013

reisefeber2013

20, Kongsvinger

Vi er fire 19 år gamle jenter som de neste 4,5 månedene vil være på reisefot! På denne bloggen vil du kunne se bilder og lese om våre opplevelser underveis! Reiseruten vår: Cape-Town-Johannesburg-India-Thailand-Filippinene -Australia-Hawaii-New York!

Kategorier

Arkiv

hits